Blogg innehåll...

I denna blogg skriver jag om mitt liv som sambo och 2 barns mamma. Jag delar med mig av alla våra äventyr och av mina egna privata funderingar och tankar.

Skriv gärna en liten kommentar när du har varit här och läst. Sånt värmer alltid.

Ha en bra dag.
MvH jayline


11 januari 2011

start av 2011

Okej vet att jag har varit urusel på att skriva i bloggen men har haft lite mycket nu helt enkelt.
Alexander har opererats och går nu med gips t.o.m 31/1 pga att han skar sig på nyårsafton i lillfingret och skar av inre senan+ en nerv. Akuten i Motala sa dock att den bara behövde limmas. När vi märkte att han dagen efter inte kunde böja fingret så ringde vi till 1177 som tyckte att vi skulle kontakta Vårdcentralen dagen efter för kontroll. Sagt och gjort ringe till vårdcentralen och fick tid där kl 13 på söndagen. Läkaren som tittade på fingret remiterade oss till handkirurgen nästa dag kl 7,45 på morgonen. Åkte dit och dom konstaterade (3 dagar efter diagnosen på motala akuten) att såret var väldigt djupt och att snitten låg ner till benet. Läkaren skickade oss genast till ett rum på barnkirurgen och alexander opererades kl 12 samma dag... *arg* Hur fan kan man som läkare göra ett sådant misstag att inte se att snittet ligger ner till benet?? och varför gjordes inte en ordentligare kontroll?? Var det bara för att det råkade vara nyårsafton??
En sak är säker det blir ALDRIG mer akuten i Motala för denna familjs del...

Alexander mår efter omständigheterna i allafall bra och är idag på dagis för första gången.
Dock verkade det inte som att föreståndarinnan som tog emot oss tyckte att det var värst bra att han kom gipsad pga halkan mm men man kan ju inte hålla ungen hemma bara för att de är rädda för att han ska ramla. Med tanke på hur han har fart omkring här hemma i helgen så tror jag inte att det är nån fara på dagis heller.. det är väl mer att dom tycker att det blir med bökigt. Fick förklara 2 gånger hur de skulle packa in gipset i en socka+ en påse. *suck* vart är världen på väg egentligen??

Annars händer inte speciellt mycket. Året började ju som sagt lite kaotiskt så nu hoppas vi på en lugn fortsättning.

Nähä om man skulle ta sig lite frukost då.. =)

1 kommentar:

  1. hoppas sötnosen mår bra och att det läker ihop fint, har med varit dålig på att blogga..får ta tag i det nu nör det mesta har lagt sig efter flytten ;) kram

    SvaraRadera