Blogg innehåll...

I denna blogg skriver jag om mitt liv som sambo och 2 barns mamma. Jag delar med mig av alla våra äventyr och av mina egna privata funderingar och tankar.

Skriv gärna en liten kommentar när du har varit här och läst. Sånt värmer alltid.

Ha en bra dag.
MvH jayline


30 april 2011

valborg....

Sitter framför Jurasic Park 3. Har nog inte sett den filmen... Kan inte minnas det i allafall så om jag har sett den måste det vara länge sen..
Vi har tagit det lugnt ikväll..

Zebastian koppor har spruckit och nu är det bara sårskorporna kvar. Han ser dock ut som en finnig tonåring men jag ringde till 1177 och hon jag pratade med säger att han bara smittar i 5 dagar efter det att utslagen har brutit ut och att det bara är så länge han har klara blåsor som han fortsätter att smitta.. har inte sett några såna idag så hoppas att det är över nu. Känns skönt att ändå ha pratat med en sköterska så att man känner att man vågar åka och handla lite imorn innan vi åker hem till pappa och firar honom. Folk kommer säkert att glo ögonen ur sig men då får de väl göra det. =)

Kommer inte att skriva nåt direkt långt inlägg idag för känner att jag inte har nåt direkt att skriva om..
Dagen idag har varit lugn.. Konstigt väder med värme till att börja med och sen blev det bara kallare och kallare... Inget kul. Men lite grillning blev det ändå.

Nu ska jag koncentrera mig på filmen men jag skriver mer vid ett annat tillfälle =)

PoK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar