Blogg innehåll...

I denna blogg skriver jag om mitt liv som sambo och 2 barns mamma. Jag delar med mig av alla våra äventyr och av mina egna privata funderingar och tankar.

Skriv gärna en liten kommentar när du har varit här och läst. Sånt värmer alltid.

Ha en bra dag.
MvH jayline


20 maj 2011

Sjukling....

Dagen började med att jag fick 20 minuter längre sömn än jag brukar. Alexander kom in till mig vid 06,20 i morse och vill direkt ha frukost så det var bara att pallra sig upp.
Jag väckte Zebastian straxt innan 8 så att han fick lite välling och medan han åt den såg jag på senaste Big Brother avsnittet. Det börjar bli lite tråkigt nu. Det händer liksom inte så mycket. Visst är det kul att se när de får känna på och äta konstiga saker men underhållnings värdet känns lågt.


Efter detta klädde vi på oss och gick ut. Alexander vill bort och leka i lekparken och göra lerdjur. Och det är inget jag har nåt emot utan tycker är super roligt. Vi satt där en stund och Gunilla kom förbi också och pratade lite. Alexander blev efter ett litet tag lite kinkig och ville gå hem. Väl hemma så gick han raka vägen in till soffan där han drog filten över sig. Där har han legat sen dess. Jag tog febern på honom straxt innan 11 och då hade han bara 37,9. Jag stekte pannkakor som är hans favorit mat men den ville han inte ha heller. Han sa bara hela tiden att han frös och att han hade ont i magen. Tog febern på honom igen nu straxt innan 12 och då hade han 38,8.

Så nu ligger min stora kille och sover i soffan. Han slocknade nu framför tv:n och jag antar att det bara är att låta honom ligga där tills han vaknar. Han sa även innan att han har ont i halsen. Antar att immunförsvaret är lite låg nu efter vattkopporna och han har dragit på sig nåt från dagis. Vi får väl se hur länge det håller i sig. Han brukar aldrig bli så här hängig när han är sjuk utan brukar springa runt och tjoa och tjimma ändå. Det är först när han har runt 39,5 som han brukar ligga och gny och somna. Men som sagt får väl se hur det här framskrider.


Det är lite typiskt bara att han ska bli sjuk nu när jag har planer. Skulle ju till Emmelie imorn och dricka vin och snacka skit men nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Jag vet att Mattias skulle klara av att ha båda grabbarna även om Alexander är sjuk men vet ju också att det kommer att bli jobbigare för honom. Det är ju lättare när båda är friska liksom. Försökte ringa Emmelie förut men antar att hon jobbar så jag får försöka senare sen.


Nu ska jag lägga mig i soffan och se kult filmen Cry Baby. det var flera år sen jag såg den och den har alltid varit lite av en favorit. Och att Jonny Depp är med är ju inte direkt negativt om vi säger så. Det har ju kommit ganska mycket musikal filmer nu men jag kan inte känna att de håller samma klass.. Men de är ju inte direkt dåliga heller. Highschool Musical trilogin är ju också lite av favoriter så det finns ju guldkorn.


Nähä om man skulle börja titta nu då så man hinner klart innan grabbarna vaknar.

Skriver mer senare..

PoK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar